Despre noi

Intr-un sfert de veac echipa TELE M Iasi a reusit sa devina un etalon de profesionalism in presa din Moldova, zona in care emite si de unde se alimenteaza cu informatii proaspete.

Tele M Iasi a insemnat o promisiune, o provocare si o reusita: aceea de a oferi telespectatorilor informatiile de care au nevoie. Tele M Iasi a devenit in acest timp o oglinda care a reflectat cu obiectivitate problemele de zi cu zi si a adus fata in fata cetatenii si autoritatile competente in solutionarea problemelor acestora. Astfel, reportajele, anchetele, jurnalele de stiri, emisiunile despre viata de zi cu zi a comunitatilor noastre sau cele de divertisment au impus Tele M-ul intre preferintele telespectatorilor din Moldova.

Jurnalistii care au contribuit la consolidarea a ceea ce numim astazi brand-ul Tele M, nume care s-au impus in presa româneasca prin profesionalism, au primit, in decursul vremii, premii si distinctii onorante pentru materialele difuzate de postul nostru. Esentiale au fost pentru noi si miile de mesaje si aprecieri primite de la beneficiarii muncii noastre.

A fost si a ramas pentru Tele M Iasi acelasi deziderat: sa pastram valorile in care noi am crezut inca de la bun inceput – promptitudine, echidistanta si profesionalism.

 Ne puteti vedea acum prin retelele de cablu din judetele din Moldova si pe toate meridianele lumii prin intermediul internetului, accesând pagina www.telem.ro precum si pagina de facebook - www.facebook.com/telem.ro.