Stiri

Universitatea Tehnica Iasi, cea mai bine clasată universitate ieșeană în topul realizat de SCIma...

27.02.2017 15:32

  Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIAȘI) este cea mai bine clasată instituție de învățământ superior din Iași în clasamentul internațional SCImago, realizat de către un grup de instituții din Spania, specializat în vizibilitate și evaluare universitară. TUIAȘI este a patra universitate din țară, pe poziția 1.387 (...)

35 Vizualizari | 0 Comentarii

Sefii CJ, la un pas de a inapoia 3 milioane euro la UE

27.02.2017 14:52

Consiliul Judetean mai are la dispozitie trei luni pentru a realiza ceea ce a fost imposibil timp de aproape un an. Daca pana in iunie nu vor fi inchiriate toate spatiile de la Transagropolis, atunci institutia va trebui sa inapoieze Uniunii Europene aproape 3 milioane de euro. Pana cand la parcul agroindustrial sa se gaseasca trei chiriasi au fost organizate mai multe licitatii, iar seria (...)

41 Vizualizari | 0 Comentarii

Calitatea apei potabile nu este afectată de poluarea de pe râurile Nicolina, Bahlui și Jijia

26.02.2017 6:34

Calitatea apei potabile furnizată de ApaVital Iași nu este influențată de poluarea produsă pe râurile  Nicolina, Bahlui, Jijia și Prut, se arată într-un comunicat de presă al societății. Apa Vital precizează că municipiul Iași este alimentat cu apă din două surse, una subterană, cea de la Timișești, situată pe raza  județului Neamț și o alta (...)

52 Vizualizari | 0 Comentarii