Arsi de flacara din soba

20 Martie 2017 14:56

276 Vizualizari | 0 Comentarii

Loading the player...

Viata unei femei si a copiilor in varsta de 4,  respectiv 17 ani a fost in pericol chiar de catre sotul femeii. Acesta a vrut sa aprinda focul in soba, si a folosit niste benzina.

Flacara care a izbucnit a cuprins-o pe fetita de 4 ani, dar si pe fratele sau si pe mama care au incercat sa o fereasca pe copila de foc. Toti trei au ajuns la spitale din Iasi.

“Trei pacienti, membri ai aceleiasi  familii, care au fost implicati intr-un  incendiu la domiciliu. Este vorba despre  mama, care avea arsuri de gradul 1 si 2 la  nivelul mainilor, un fiu de 17 ani, de asemenea  cu arsuri de gradul 1 si 2 la nivelul mainilor, si  o fetita de 4 ani care avea arsuri la nivelul  fetei, urechilor, gatului si la nivelul mainilor”, a spus prof.dr. Diana Cimpoesu, coordonator  UPU-SMURD.

Femeia a fost adusa la Spitalul Sfantul Spiridon,  iar copiii au fost transportati la Spitalul de  Pediatrie Sfanta Maria. Baiatul este in stare mai buna, dar fata a fost  supusa unei interventii chirurgicale. Starea ei este destul de grava.

Cristina NEGOITA , Vlad SANDU

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Sanatatevezi toate stirile