Au vrut sa moara

19 Aprilie 2017 14:57

577 Vizualizari | 0 Comentarii

Loading the player...

Sarbatorile de Paste au adus tristete pentru unele femei, care, fie de singuratate, fie din cauza neintelegerilor cu partenerii de viata, au decis ca nu vor sa mai traiasca. Doua tinere au inghitit mai multe somnifere, iar cei care le-au gasit au anuntat Ambulanta. Una dintre ele a fost tratata la timp si si-a revenit, dar cealalta este in coma, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor ei de supravietuire.

In asemenea cazuri, medicii spun ca suportul familiei este cel mai important, si ca, de multe ori, o simpla discutiie sincera cu cineva apropiat poate aduce linistea sufleteasca dorita.

“Este vorba despre femei de varsta tanara, care au decis sa faca acest gest. Unul dintre cazuri este in coma, a fost internata in Clinica de Toxicologie, celalalt caz a fost tratat in urgenta, evolutia a fost favorabila. Sunt situatii care pot fi prevenite, familia este prima care poate fi alaturi de un astfel de pacient si sa previna gestul suicidar, sau in momentul in care au sesizat ca poersoana este inconstienta sa apeleze din start 112”, a spus prof.dr. Diana Cimpoesu, purtator de cuvant Spitalul Sfantul Spiridon.

Cristina NEGOITA , Georgian ZAMFIR

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Sanatatevezi toate stirile