Caravana profilaxiei (VIDEO)

27 Mai 2015 16:05

1530 Vizualizari | 0 Comentarii

Loading the player...

A saptea editie a Zilelor Profilaxiei Generale si  Orale in Moldova a debutat astazi la Iasi. Mai multe echipe de voluntari, specialisti si  studeni, ofera gratuit tuturor celor care  poposesc la corturile special amenajate  consultatii, produse si brosuri informative  despre igiena orala.

Iesenii au venit in numar foarte mare sa afle cat de  buna le este dantura.Au avut la dispozitie puncte special amenajate  din Parcul Teatrului National, Parcul Nicolina,  Esplanada Oancea din Tatarasi, Alexandru cel  Bun din Piata Voievozilor si Parcul Podu Ros.  Aceasta doamna intamplator a auzit de  Caravana Profilaxiei si a tinut sa isi faca un  consult la dantura.

"Caravana este o idee destul de interesanta si avantajoasa ca ne mai  povesteste daca avem probleme. Sunt multe  avantaje mai ales pentru persoanele de  varsta noastra", spune ieseanca.

Voluntarii care le-au vorbit pacientilor despre  importantanta igienei orale au un mesaj la  adresa iesenilor.

"E mult mai nedureros si mai ieftin  sa previi decat sa tratezi. Asa ca daca te  speli din zece lei, pe proteza dai 10 milioane", spune un voluntar.

Pacientii au avut de completat si un  chestionar, care ii ajuta pe organizatori sa  realizeze un studiu despre problemele cu  care se confrunta iesenii.

,

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Sanatatevezi toate stirile