De la scoala, la TV

24 Mai 2017 12:59

1015 Vizualizari | 0 Comentarii

Loading the player...

O altfel de zi in pentru mai multi elevi ai scolii "Ionel Teodoreanu" din Iasi. Acsetia au vizitat sediul Tele M si au aflat multe dintre secretele televiziunii.

Au fost alaturi de profesionistii care se ocupa efectiv cu filmarea, dar si cu montarea stirilor si emisiunilor, dar au fost si moderatori, si prezentatori.

 

Sediul televiziunii noastr a fost vizitat de elevi ai scolii "Ionel Teodoreanu" din Iasi, copiii avand astfel posibilitatea de a afla multe lucruri interesante. Pentru a trai insa si pe viu senzatia de a fi "pe sticla", unii dintre ei au moderat emisiuni sau au participat in calitate de invitat.

 

“Buna ziua. Eu ma numesc Panzaru Diana si astazi vom vorbi despre cu invitatele mele. Cum vi se pare ”.

“ Pai mie mi se pare scoala pe dos, da. Este un proiect foarte distractive”.

“Mie mi se pare ca este un proiect de relaxare pentru elevi si ca o mica vacant”.

 

“Eu as vrea sa-l intreb pe Stefan ce parere are despre aceasta jucarie”.

“Pai sunt foarte populare, apar pe tot Youtube-ul si cam toti oamenii de pe planete au cate unul din acesta”.

 

Altii au preferat sa prezinte stirile. Toti s-au descurcat bine in fata prompterului, desi pentru a fi impecabil intr-o astfel de postura este nevoie de timp.

 

“Alocarea a 400.000 de euro privind achizitionarea a doua statii care sa reduca nivelul poluarii din Iasi, unul dintre ele mai mari din tara. A fost respins astazi, in cadrul unei sedinte extraordinare de Consiliu Local, dupa ce social-democrati s-au abtinut de la vot”.

 

“Doamenlor si domnilor, buna seara si bun gasit la stiri. Un proiect privind alocarea a 400.000 de euro pentru achizitionarea a doua statii care sa reduca nivelul poluarii din Iasi, unul dintre cele mai mari din tara, a fost respins astazi in cadrul unei sedinte extraordinare de Consiliu Local, dupa ce social-democratii s-au abtinut de la vot”.

 

“Doamnelor si domnilor, buna seara si bun gasit la stiri. Un proiect privind alocarea a 400.00 de euro pentru achizitionarea a doua statii”.

 

“Liberalii propusesera achizitionarea a doua statii de filtrare a aerului care sa fie amplasate in doua dintre cele mai poluate zone din Iasi”.

 

Vizita la Tele M a fost apreciata nu doar de elevi, ci si de cadreele didactice care i-au insotit. Profesorii au spus ca astfel copiii au putut afla lucruri interesante, dar si ca au avut sansa de a se gandi daca in viitor nu doresc sa imbratiseze o cariera in televiziune.

 

“Noi, ca si cadre didactice, dar si copiii am fost foarte incantati de ceea ce am gasit aici, fiind si pentru prima data chiar ne-a placut cum ne-ati primit, ne-ati acordat multa atentie, ati colaborat foarte frumos cu copiii. Au trecut prin toate etapele montarii unei stiri, au avut ce invata, au avut ce vedea”, a spus professor Ecaterina Brinza.

Madalina POPA , Vlad SANDU

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Educatievezi toate stirile