De o luna de zile se plangea ca il doare capul. Dupa cinci zile medicii din Iasi nu i-au mai dat nicio sansa de supravietuire: "Este extrem de grav, la terapie intensiva"

13 Februarie 2017 06:17

965 Vizualizari | 0 Comentarii

Intr-o singura luna a aflat ca baietelul ei de 9 ani are o tumora pe creier si l-a vazut pe patul de spital, operat si intubat. Iar sperantele ei sa-l vada jucandu-se din nou se naruie pe zi ce trece.

Nici celui mai aprig dusman nu i-ai dori chinurile prin care trece mama lui Gabriel. Ca sa nu mai vorbim de trupul greu incercat al baietelului!

Tanase Crenguta -  tot grav, tot ... medicii nu dau nicio sansa nimic si astazi v-au spus medicii ca nu are nicio sansa? Ainceput sa cedeze deja..
 
Suferinta familiei Tanase din localitatea ieseana Letcani  a inceput pe 1 ianuarie. Atunci Gabriel a fost internat la Spitalul de copii Sf. Maria din Iasi. 

De o luna se tot plangea mamei ca il doare capul. Medicul de familia i-a prescris un tratament. Dupa 5 zile, lui Gabriel i se punea diagnosticul crunt.

Dr Lucian Cernahoschi - purt cuv Spitalul de Copii "Sfanta Maria " Iasi - copilul in varsta de 9 ani , a fost operat de o tumora cerebrala, la spitalul de Neurochirurgie post-operator, din pacate evolutia nu a fost favorabila..Acum se afla in sectia ATI  in stare extreme de  grava este intubate , ventilat mecanic.

Tanase Mihai - daca se poata sa ne auda cineva care la un spital, la o clinica privata, sa ne ajute, sa ne dea o sansa la baiat. A fost intubate de doua ori, o data pentru drenaj, dupa aia l-au intubat din nou pt operatie si de atunci ne luptam intr-una cu plamanul.

La o luna de cand e internat la Clinica de Terapie Intensiva, Gabriel se lupta sa traiasca. Trupul copilului de 9 ani, altadata plin de foorta copilariei, este astazi acoperit de fire si tuburi. Respira doar cu ajutorul aparatelor.

"Nu poate sa vorbeasca ca e intubat. Il doare la cap, stomacelul.."

Cu glasul gatuit de lacrimi si mainile tremurande asezate pe acatistul Sfintei Parascheva, mama cauta cu disperare o sansa. De la Dumnezeu, sau de la oameni.

Tanase Crenguta - dar noi am vrea , poate exista alta clinica , nu stiu, oriunde  la un spital, oriunde ar fi, sa ii dea o sansa...si nu va ganditi ca poate transportul ar fi fatal ? ba da, dar ca sa-I dam o sansa lui, nu stiu, daca medicii de aici au zis ca nu mai are nicio sansa ..
 
Dr Sincron dr Lucian Cernahoschi - purt cuv Spitalul de Copii "Sfanta Maria" Iasi - din pacate manifesta de ceva timp  si manifestari oarecum obisnuite ale ventilatiei mecanice si anume sindromul de insuficienta organica, multpla, nu stiu daca poate fi transportat, e hotararea medicilor curanti de pe ATI.
 

Doctorii le-au explicat parintilor ca un transfer intr-o alta clinica ar putea fi fatal pentru copil. Dar ei sunt gata sa semneze pe propria raspunderea transferul intr-un alt spital.

(Sursa: StirileKanalD.ro)

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Reportajvezi toate stirile