Doi deputati pentru sefia PNL

12 Aprilie 2017 21:54

243 Vizualizari | 0 Comentarii

Loading the player...

Doi deputati vor sa-i conduca pe liberalii ieseni. Unul dintre parlamentari, Costel Alexe, si-a anuntat astazi candidatura la sefia organizatiei judetene PNL, iar celalalt, Marius Bodea, la presedintia filialei municipale Iasi. Cei doi isi propun sa relanseze partidul, sa-l deschida total nu doar catre membri si simpartizanti, ci si catre toti iesenii aflati in judet sau in strainatate si sa castige viitoarele alegeri locale.

Tandemul Marius Bodea - Costel Alexe si-a anuntat astazi oficial candidatura la cele mai importante functii in PNL Iasi: sefia filialei municipale Iasi si cea a organizatiei judetene. Programul celor doi deputati este amplu si vizeaza multe masuri cu aplicare atat imediata, cat si pe termen mediu.

“In acest moment, PNL are nevoie de o astfel de abordare: echipa, unitate, consens, evident, si tot ceea ce inseamna drum comun pentru atingerea dezideratelor PNL. Noi nu candidam impotriva cuiva in PNL, candidam pentru ceva. Eu doresc sa fiu presedintele organizatiei municipale a PNL pentru a putea cladi o echipa puternica in urmatorii ani cu scopul evident, declarat, de a castiga Primaria Iasi in 2020. De aceasta data cred ca este timp, avem determinare si avem si maturitatea politica si profesionala sa putem castiga alegerile in 2020”, a spus deputatul Marius Bodea, candidat la sefia organizatiei municipal PNL Iasi.

Marius Bodea a mai spus ca va avea o campanie curata, fara niciun atac la adresa colegilor sau a partidului, chiar daca, la randul sau, a fost atacat de contracandidati.

Deputatul PNL considera alegerile care vor avea loc in ultima decada a acestei luni drept o sarbatoare a democratiei de partid, in conditiile in care, din 2014 si pana acum, liderii liberalilor ieseni au fost numiti de la centru, si nu alesi de colegii din formatiune:

“Pentru mine, alegerile interne reprzeinta o sarbatoare a democratiei de partid, Eu asa vad acest proces de alegeri. Mi-as dori ca aceste alegeri sa reprezinte o dezbatere despre proiecte, despre idei, despre viitorul nostru si nu cumva o balacareala publica continua la care refuz sa particip si, evident, nici in continuare nu voi participa”.

Printre proiectele din programul de candidatura a lui Marius Bodea se numara democratizarea interna si respectul pentru fiecare membru PNL, extinderea electoratului din mediul urban, consolidarea organizatiilor reprezentative pentru oamenii de afaceri, recladirea incredirii cu iesenii din diaspora, deschiderea catre Republica Moldova si, totodata, afirmarea PNL ca partid al tinerilor.

La randul sau, candidatul la sefia organizatiei judetene a liberalilor, deputatul Costel Alexe, are proiecte comune cu cele ale lui Bodea. Alexe isi propune ca partidul sa devina principala forta politica a judetului.

“Cred cu tarie ca PNL sta in puterea fiecaruia dintre noi si fiecare dinter noi prin determinare, ambitie si, evident, incredere am reusit sa ajungem, la nivelul la care suntem astazi, principalul partid de opozitie din municipiul si judetul Iasi. Eu am ferma convingere ca impreuna cu colegii din Biroul Politic Judetean, cu Marisu Bodea partener si coleg in municipiul Iasi, ca presedinte al organizatiei municipale, alaturi de ceilalti colegi ai nostri, membri PNL si simpatizanti ai partidului sa reusim in perioada urmatoare sa redam PNL-ul iesenilor”, a precizat deputatul Costel Alexe, candidat la sefia organizatiei judetene PNL Iasi.

Liberalii isi mai propun ca in 2020 sa castige nu doar Primaria Iasi, ci si sefia oraselor Pascani, Targu Frumos si Podu Iloaiei, presedintia Consiliului Judetean si cel putin 30 de primarii de comune, cate sunt acum. In lupta pentru conducerea organizatiei municipale PNL Iasi s-a mai inscris si un alt liberal, Dorin Dobrincu.

La randul sau, Costel Alexe ii va avea drept contracandidati, la conducerea filialei judetene, pe antreprenorul Dorin Cristea si consilierul judetean Vasile Cotiuga.

Alegerile pentru presedinteel organizatiei municipale PNL Iasi vor avea loc pe 21 martie, iar cele pentru conducerea filialei judetene - pe 29 aprilie.

 

Madalina POPA , Georgian ZAMFIR

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Politicvezi toate stirile