EDUCATIE

Mai multe locuri la admiterea la Universitatea Tehnica

01.05.2017 19:06

Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi a reusit in ultimii ani sa aiba toate locurile ocupate la studiile de licenta, master si doctorat. Toate acestea au fost posibile datorita unui management bun al conducerii institutiei de invatamant, care a reusit sa ii atraga pe tineri catre facultatile tehnice care, anul trecut, au scos la concurs 2.500 de locuri la buget. In acest an, la admitere, (...)

623 Vizualizari | 0 Comentarii

Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” a primit de la Ministerul Educației mai multe locuri pentru...

01.05.2017 6:13

TUIASI a primit de la Ministerul Educației mai multe locuri la licență, master și doctorat pentru admiterea din vară Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) a primit de la Ministerul Educației Naționale un număr mai mare de locuri bugetate pentru admiterea din anul universitar următor, 2017-2018, la toate cele trei cicluri de licență. Comparativ (...)

590 Vizualizari | 0 Comentarii

Locul doi pentru o echipă de la TUIAȘI, la Concursul internațional de poduri pentru studenți

25.04.2017 11:00

O echipă de studenți din cadrul Facultății de Construcții și Instalații a Universității 'Gheorghe Asachi' din Iași (TUIAȘI) a fost clasată pe locul doi la Concursul internațional de poduri pentru studenți, care s-a desfășurat la Universitatea Bogazic din Istanbul. La cea de-a XI-a ediție a Concursului internațional de poduri pentru studenți, au luat parte tineri 15 (...)

280 Vizualizari | 0 Comentarii