Greu cu masina, greu si cu trenul

11 Ianuarie 2017 16:07

504 Vizualizari | 1 Comentarii

Ninsorile afecteaza din nou transporturile, atat cele rutiere, cat si feroviare. E drept ca nu sunt probleme majore, insa exista destule neplaceri pentru soferii masinilor de mare tonaj, dar si pentru iesenii care trebuie sa ajunga in zone din sudul tarii. In privinta drumurilor judetene, in aceasta dupa-amiaza, mai era blocat doar un singur tronson, intre localitatea Traian si Bivolari, insa nu este exclus sa se infunde alte sosele, intrucat in anumite zone vantul bate cu putere. Pe drumurile nationale ce trec prin judetul Iasi nu sunt blocaje, insa exista restrictii de tonaj pe tronsonul Iasi-Poieni, unde nu au voie sa circule TIR- uri. Cat despre trenuri, in afara celor de pe ruta Iasi-Constanta si retur, care au fost anulate, pe toate celelalte rute se circula, numai ca exista intarzieri ce pot ajunge si la o ora si jumatate.

“Trenuri anulate catre Constanta, catre Bucuresti nu, am cu intarzieri de 30-40 de minute si Timisoara - 80-90 de minute”, a spus directorul CFR Calatori Iasi, Constantin Axinia.

Madalina POPA , Georgian ZAMFIR

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

1 Comentarii

  • jelea

    11.01.2017 21:27 - cand o sa reuseasca ailutoaiei sa nu mai silabisesca. sa mai ia lectii de citire ca la scoala n-a fost.

    Raspunde

Economicvezi toate stirile