Iesenii, discriminati de sefii CJ

26 Mai 2017 13:42

575 Vizualizari | 0 Comentarii

Loading the player...

Sefii Consiliului Judetean, acuzati ca fac discriminare intre cetatenii judetului Iasi. Un deputat le cere acestora sa organizeze licitatii pentru modernizarea tuturor drumurilor judetene incluse in masterplanul de transport. Petru Movila spune ca bani ar fi, in conditiile in care din studiile de fezabilitate a reiesit un necesar de 110 milioane de euro.

Parlamentarul spune ca la aprobarea buhetului judetului era un excedent de 75 de milioane de euro, suma la care ar urma sa se adauge cei 30 de milioane de euro pe care Consiliul Judetean ii va imprumuta de la o banca externa. Deputatul a atentionat ca in momentul de fata s-a decis reabilitarea anumitor drumuri judetene, in timp ce multe comune din judet n-au vazut asfalt pe soselele lor.

 Este solutia corecta ca sa fie scoase toate drumurile judetene la licitatie. Nu exista comuna de rang 1, de rang 2, nu exista cetateni care isi platesc taxe si impozite locale, fie ca vorbim de comune precum Siretel sau Dagata sau de Miroslava. Toti isi platesc impozitele si taxele si trebuiw sa fie tratati ca atare. De asemenea, este prioritar, sau atentia ar trebui sa fie sporita din partea Consiliului Judetean si a Directiei Judetene de Drumuri pentru comunele unde nu exista niciun metru de asfalt pe drumurile judetene. daca vorbim de comunele Draguseni, Ipatele, vorbim de Andrieseni, de romanesti, de Coarnele Caprei, de Focuri, deci vedem foarte clar ca nu a existat o strategie pe aceasta tema”, a spus deputatul de Iasi Petru Movila.

Madalina POPA , Vlad SANDU

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Politicvezi toate stirile