Iesenii sunt asteptati la finala Cupa Romaniei la fotbal feminin

12 Mai 2017 16:10

1173 Vizualizari | 0 Comentarii

Doar doua zile ne mai despart de unul dintre  cele mai mari evenimente fotbalistice  de la noi.

Finala Cupei Romaniei la fotbal feminin se va  disputa la Iasi duminica, 14 mai, de la ora 17, pe  Stadionul Emil Alexandrescu.

Marea bucurie a iesenilor ca in acest meci fetele de  la Navobi Iasi vor incerca sa castige Cupa  Romaniei in fata echipei Olimpia Cluj.

Fetele de la echipa de fotbal Navobi Iasi sunt  hotarate sa castige Cupa Romaniei chiar la ele  acasa. Meciul cel mare in compania echipei  Olimpia Cluj va avea loc duminica, de la ora 17,  pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou.

“Este un eveniment foarte  important, atat pentru mine cat si pentru  intreaga echipa, nimeni din echipa nu a  participat al finala Cupei, o sa fie cel mai  important eveniment, si vrem si ne dorim sa  aducem cupa. Fetele sunt foarte motivate, muncim dublu  fata de cat am muncit pana acum, suntem  determinate si dorim pe aceasta cale sa invitam  pe cat mai multi ieseni sa ne sustina”, a spus Nina Anca, fundas Navobi Iasi.

“Este meritul in primul rand a  jucatoarelor, pentru ca ele au sacrificat, ele  muncesc, ele sunt cele care au demonstrat ca  au caracter si nu numai acest lucru dar au facut  ca in toate meciurile sa putem avea sansa de a  castiga, si chiar sa castigam. Faptul ca o echipa din Iasi a ajuns sa joace  finala si faptul ca s-au facut eforturi foarte  mari sa poata sa se sustina aceasta finala  pe un stadion foarte frumos intr-un oras  mare, civilizat, european, cu un public  pe care-l asteptam din toata inima la stadion  arata intentiile bune ale Federatiei”, a spus Adrian Ambrozie, antrenor  Navobi Iasi.

Formatia ieseana este pe locul 3 in Superliga de  fotbal feminin, iar calificarea in finala Cupei  Romaniei este o premiera, spre deosebire  de rivala Olimpia Cluj, multipla campioana.

Intrarea la meci este gratuita, iar accesul se  face pe baza invitatiilor care se pot ridica de la  casieria stadionului, in ziua meciului, intre orele  12:00 si 17:00.


 

 

Cristina NEGOITA , Madalin IONEL

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Sportvezi toate stirile