Lauda-ma, gura!

15 Martie 2017 19:23

287 Vizualizari | 0 Comentarii

Loading the player...

Presedintele Consiliului Judetean n-a pierdut ieri ocazia de a se lauda in prezenta ministrului Dezvoltarii Regionale, Administartiei Publice si Fondurilor Europene.

Maricel Popa a precizat ca el a invitat-o la Iasi pe Sevil Shhaideh, care a raspuns chemarii, la fel cum a facut si in cazul multor altor judete unde a participat la intruniri cu autoritatile. Seful Consiliului Judetean nu s-a putut insa abtine sa-i transmita public ministrului ca are planuri foarte mari si ca pe el nu-l intereseaza marilele de salariu promise de Guvenrul Grindeanu pentru ca isi da banii din retributie unor familii sarace.

Am depus si noi proiecte pentru Ministerul Dezvoltarii, 100-150 km. Avem prin POR depus proiectul pentru 100 km si dorim sa dezvoltam din fonduri proprii si atrrase inca 100 km. Deviza mea este, cum am spus si la inceputul mandatului, . Dupa cum cunoasteti, in fiecare luna imi donez intreg salariul pentru familii nevoiase. Mi-am donat si in septembrie, si in octombrie, si in decembrie, si in martie, acum, pentru martisoare, si in luna aprilie, sa aiba un cozonac pe masa, deci nu neaparat traiesc din salariul de la Consiliul Judetean”, a spus presedintele CJ Iasi Maricel Popa.

 

Madalina POPA , Georgian ZAMFIR

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Politicvezi toate stirile