LOCAL

Descinderi în cartierul Păcurari la mai multe persoane bănuite de trafic de droguri

21.03.2017 12:09

Marti dimineata, ofiţeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate au efectuat descinderi în cartierul Păcurari din Iaşi, la mai multe persoane bănuite de trafic de droguri.  Conform unor prime informaţii, traficanţii comercializau drogurile în unităţi de învăţământ din nordul Moldovei. Dosarul este instrumentat de Brigada de Combatere (...)

107 Vizualizari | 0 Comentarii

Minimum doua luni de asteptare pentru inmatricularea masinii

20.03.2017 15:30

Din aceasta saptamana, programarile la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Iasi se poate face doar online. Pana acum, in fiecare zi de miercuri se putea merge la ghiseu, numai ca astfel aparea o aglomeratei de nedescris. Si asta pentru ca numai in februarie, de exempl, s-au înmatriculat definitiv 3.500 de masini, cu 166% mai multe decat (...)

146 Vizualizari | 0 Comentarii

Accident rutier in Canta! Un tramvai s-a izbit în spatele unui autoturism care oprise la semafor (F...

20.03.2017 9:48

Un accident rutier s-a produs luni dimineață pe strada Canta din municipiul Iași, la intersecția semaforizată care face legătura cu șoseaua Păcurari. Un autoturism Peugeot 207 care circula pe linia de tramvai a încetinit brusc, iar tramvaiul, aflat la distanță scurtă în spatele său, nu a mai putut evita coliziunea. Circulația în zonă a fost blocată timp de (...)

6518 Vizualizari | 0 Comentarii

Anchetă în cazul elevilor care au ajuns la spital după ce au practicat un joc asemănător "...

18.03.2017 6:52

Autoritățile au demarat o anchetă după ce cinci copii de clasa a VI-a de la Școala Veronica Micle au ajuns la spital în stare gravă pentru că au jucat un joc extrem de periculos, similar "balenei albastre" din Rusia. "O echipă de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru a face verificări. Vrem să stabilim cum s-au întâmplat lucrurile, (...)

395 Vizualizari | 0 Comentarii