MAGAZIN-IT

Zeci de romani, cu conturile goale dupa ce o grupare infractionala le-a sustras datele bancare. Cum ...

05.04.2017 6:07

Verificati cu mare atentie paginile online banking si tranzactiile pe internet va avertizeaza politistii. Altfel, va puteti trezi ca v-au disparut sume importante din conturi. Zeci de romani au fost pacaliti de niste infractori care le-au furat datele bancare si le-au golit conturile. Hotii au clonat cateva pagini de internet banking si asa au reusit sa obtina, fara prea mare efort, datele (...)

1453 Vizualizari | 0 Comentarii

Conferinţa PRIA IT, eveniment dedicat proprietăţii intelectuale pentru sectorul IT&C

28.03.2017 18:58

Marti, la Iași, s-a desfășurat conferința PRIA IT, cel mai complex eveniment din România dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C. Responsabilul PR al manifestării, Raluca Voivozeanu, a declarat că au participat la manifestare peste 150 de specialiști, manageri, lideri si reprezentanți ai companiilor de profil. Acţiunea s-a dorit a fi unul dintre cele (...)

1049 Vizualizari | 0 Comentarii

Studiu Ford: Șoferii tineri încalcă limitele de viteză, folosesc telefonul mobil și conduc sub ...

27.03.2017 19:25

Șoferii tineri încalcă limitele de viteză, folosesc telefonul mobil și conduc sub influența băuturilor alcoolice în timp ce folosesc mașinile părinților, iar mulți împrumută cheile fără acordul acestora •  Un nou sondaj subliniază riscurile la care se supun șoferii tineri atunci când conduc mașina unuia dintre părinți. •  (...)

290 Vizualizari | 0 Comentarii

Un nou sistem cu viteze de gigabiti pe secunda! Ce va instala NASA pe Statia Spatiala Internationala

24.03.2017 5:55

NASA dezvolta un nou sistem de comunicare care ar putea fi in viitor ... internet interplanetar! Numele sistemului se numeste Laser Communications Relay Demonstration (LCRD). Tehnologia codifica datele intr-un fascicul de lumina ce poate fi transmis usor prin spatiu. Viteza este mult mai mare decat in cazul sistemului de comunicatie prin frecvente radio folosit inca de la lansarea Sputnik-1 (...)

236 Vizualizari | 0 Comentarii

Iașiul devine gazda celui mai mare eveniment de inovație, tehnologie digitală și protecție IT&a...

22.03.2017 12:39

PRIAevents, organizează conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Iași– cel mai complet eveniment din România dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, în 28 Martie 2017, începand cu ora 9,30, în Iași la hotel Unirea, sala Cuza. Peste 150 de specialiști, manageri, lideri si reprezentanți ai companiilor de IT își dau (...)

1054 Vizualizari | 0 Comentarii

Cine sunt victimele atacurilor cibernetice

16.03.2017 20:20

Trei din zece romani au fost victime ale atacurilor informatice, iar sapte din zece romani se simt vulnerabili in fata unui atac cibernetic. Un studiu arata ca romanii sustin ca stiu despre amploarea fenomenului, dar, cu toate acestea, fac cea mai simpla greseala si o repeta frecvent. Comportamentul utilizatorilor este adesea vulnerabilitatea cel mai mult exploatata de catre infractorii cibernetici. (...)

362 Vizualizari | 0 Comentarii

"Explore Romania", aplicatia gratuita prin care turistii sunt invitati sa descopere tara n...

12.03.2017 6:10

Turistii care vor sa descopere Romania au la indemana acum si o aplicatie speciala pentru smartphone-uri. Se numeste "Explore Romania", poate fi descarcata gratuit si abia ce a fost lansata la Targul de turism de la Berlin. Deocamdata este doar in limba engleza si are putine informatii utile. Va fi actualizata insa in viitor, promite chiar ministrul Turismului, care recunoaste (...)

344 Vizualizari | 0 Comentarii

Reprezentant al Băncii Mondiale: Autorităţile din Iaşi ar trebui să ofere stimulente pentru dez...

09.03.2017 12:14

Digitalizarea informaţiei poate fi folosită atât de firmele private, cât și de administraţia publică locală, universităţi sau bănci a afirmat, joi, la Iaşi, reprezentantul Băncii Mondiale, Hermann Winkler, senior economist. Iaşul oferă foarte multe avantaje în domeniul digitalizării informaţiei deoarece în municipiu este prezent internetul de mare (...)

345 Vizualizari | 0 Comentarii

Manusa care depisteaza boala Parkinson si aplicatia care iti completeaza tinuta. Inventiile celor ma...

05.03.2017 7:13

O manusa care ar putea revolutiona diagnosticarea si tratarea bolii Parkinson a fost prezentata sambata de o echipa de studenti la Politehnica, in cadrul unui laborator de inovatii deschis in Bucuresti. Sute de tineri si-au prezentat inventii din tot soiul de domenii si duminica autorii celor mai interesante proiecte trebuie sa vina cu prototipul pentru jurizare. Inovation Labs a strans (...)

415 Vizualizari | 0 Comentarii

Ce se intampla cu cel mai ieftin smartphone din lume? Acuzatii grave la adresa producatorului

28.02.2017 20:20

Mohit Goel, antreprenorul indian care a lansat cel mai ieftin smartphone, a fost arestat. Compania Ringing Bells, detinuta de antreprenorul Mohit Goel, a lansat anul trecut Freedom 251, considerat cel mai ieftin smartphone din lume. Gadgetul costa numai 3,80 de dolari. Intr-o piata foarte saraca, dar avida de gadgeturi, acest telefon s-a bucurat de succes si compania lui Mohit Goel a primit (...)

374 Vizualizari | 0 Comentarii

Cum va pot fura hacker-ii datele din calculator, chiar daca nu e conectat la internet. E nevoie doar...

25.02.2017 7:47

Ce vedeti in filme se intampla si in viata reala: hackerii pot sa fure date dintr-un calculator chiar daca nu este conectat la internet. Cu ajutorul unei drone si al unui virus, ei reusesc sa comande becul led al hard-discului si sa transmita semnale luminoase, in codul morse. Cercetatorii israelieni au facut aceasta descoperire care spulbera mitul ca informatiile ascunse pe un computer, (...)

414 Vizualizari | 0 Comentarii