M&M – Leather&F ur ii asteapta pe ieseni la Iulius Mall

10 Aprilie 2017 16:54

1002 Vizualizari | 0 Comentarii

Loading the player...

La etajul 1 al Iulius Mall s-a deschis recent magazinul M&M Leather&Fur. Magazinul propune o selecție de articole realizate din piele și blană naturală, în culori clasice sau în tendințe. Veste, haine și accesorii pot fi alese de doamnele și domnișoarele care își doresc în garderobă articole din piele naturală și din blană, mereu la modă, aparte şi rafinate.

În plus, acum puteţi profita de ofertele magazinului, care a pregătit preţuri cu până la 25% mai mici la hainele din blană şi discounturi de 10%, la cele din piele.

Unul dintre puţinii producători autohtoni în producerea confecţiilor din piele şi blană naturală, M&M Leather&Fur este preocupat de exploatarea şi dezvoltarea continuă a conceptelor creative, în armonie cu tendinţele actuale. Atenţia cea mai importantă este acordată selecţiei de materii prime, care sunt aduse din tăbăcării cu tradiţie, împreună cu accesoriile care definesc produsul finit.

Piesele vestimentare ale magazinului M&M Leather&Fur, deschis recent la etajul întâi al Iulius Mall, reprezintă opţiunea ideală în materie de haine călduroase, pentru dimineţile răcoroase de primăvară.

 

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Lifestylevezi toate stirile