Oportunitati pentru ingineri

09 Mai 2017 20:01

1201 Vizualizari | 1 Comentarii

Loading the player...

O cunoscuta companie producatoare de sisteme de siguranta pentru autoturisme vine la Iasi.

Insa, spre deosebire de orasele din vestul tarii unde firma a dezvoltat linii de productie pentru diverse ehipamente, la Iasi va deschide un birou in care vor lucra peste 200 de ingineri software.

In acest moment, 16.000 de ieseni muncesc in companii multinationale care si-au deschis puncte de lucru sau birouri la Iasi.

Inca o firma, lider mondial in realizarea de sisteme de siguranta pentru autoturisme, vine in orasul nostru.

Pana la sfarsitul lunii mai, compania care are deschise fabrici in mai multe orase din tara, in special din Ardeal, va amenaja birouri la Iasi in care vor lucra ingineri software.

“Am ales Iasul pentru reputatia de cultura, de spiritualitate, si reputatia pentru un centru in care se dezvolta si se creeaza foarte buna inginerie. Suntem in Romania din 1997 si oriunde ne-am dezvoltat cu inteligenta, cu o fundatie facuta, credem ca fundatia facuta este ingineria, faptul ca astazi incepem sa facem o fundatie puternica, serioasa, un birou de inginerie, sunt convins ca viitorul va aduce multe alte proiecte in Iasi”, a spus Ionel Fierbinteanu, director companie. 22.34

Timp de doi ani, firma va angaja la Iasi intre 200 si 300 de ingineri software.

In tara, sunt fabrici de centuri de siguranta, perne pentru airbag-uri ori volane la Timosara, Lugoj, Brasov, Resita, Sfantu Gheorghe si Onesti. In toate acestea lucreaza peste 10.000 de angajati.

“Noi suntem o companie care credem si o spun asta nu pentru ca suntem intr-o conferinta de presa, cel mai important aset al nostru sunt oamenii. Produsele noastre pe care le facem, daca in 10 milisecunde nu functioneaza, omul moare. Responsabilitatea noastra umana de a avea intr-un autoturism produse care functioneaza in 10 milisecunde fara termen de garantie, pentru asta este nevoie de oameni speciali. Si credem ca iasul este o zona care poate sa ne asigure angajati speciali pentru ce asteptam noi”, a spus Ionel Fierbinteanu, director companie.

In viitor, firma planuieste sa deschida si o linie de productie la Iasi, deoarece livreaza produse de siguranta pentru marile branduri automobilistice.

 

Cristina NEGOITA , Georgian ZAMFIR

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

1 Comentarii

  • mihai

    11.05.2017 22:40 - numele corect al directorului autoliv este ionel fierbinč›eanu :) poate nu ar fi rau sa il corectač›i :)

    Raspunde

Economicvezi toate stirile