Profesorul Mircea Onofriescu a demisionat din functia de manager al Maternitatii Cuza Voda (VIDEO)

25 Februarie 2015 17:44

6790 Vizualizari | 12 Comentarii

Loading the player...

Lumea medicala ieseana a primit o veste neasteptata. Profesorul Mircea Onofriescu a demisionat  astazi din functia de manager al Maternitatii  Cuza Voda.

El a anuntat acest lucru la raportul de garda,  spunand ca isi va lua concediu in perioada  urtmatoare si nu a motivat in niciun fel decizia care i-a  surprins pe colegi.

“Eu nu particip la raportul de garda al lor,  eu particip la raportul de garda la neonatologie. Cu domnul profesor n-am vorbit, l-am cautat  dupa ce m-ati sunat voi, si nu mi-a raspuns”, a spus prof.dr. Maria Stamatin, directorul  medical al Maternitatii Cuza Voda.

“El ramane profesor, ramane sef de  catedra, nu mai e director. Ii respect optiunea”, a spus si prof.dr. Vasile Astarastoae, UMF  Iasi.

Demisia profesorului Onofriescu a ajuns si la   Consiliul Judetean, institutia care patroneaza  unitatea spitaliceasca.

“Am primit astazi demisia domnului prof.  univ. dr. Mircea Onofriescu din functia  de manager al Spitalului Clinic de Obstetrica si  Ginecologie "Cuza Voda".  Tin sa îi  multumesc foarte mult pentru întreaga  activitate desfasurata în functia de manager, în  mod deosebit pentru efortul depus în cadrul  proiectului de reabilitare al spitalului,  proiect realizat cu sprijinul Bancii  Mondiale si al Consiliului Judetean.  Domnia sa îsi va continua activitatea ca  specialist  în cadrul aceluiasi spital. În scurt  timp voi desemna un manager interimar,  urmând ca membrii Consiliului de  Administratie sa organizeze concursul  pentru functia de manager, conform Legii  95/2006", a spus seful Consiliului Judetean, Cristrian  Adomnitei, intr-un comunicat trimis redactiei  Tele M.

Mircea Onofriescu este medic la Maternitatea  Cuza Voda din anul 1991. A fost numit director general al spitalului prima  data in 2001 si a ocupat aceasta functie pana in  2006.

In perioada 2006-2010 a fost director de cercetare  la acest spital, pentru ca, in 2010, sa fie numit  manager. Este unul dintre medicii care, cel putin pana  acum, nu au intrat in vizorul Agentiei Nationale  de Integritate sau al Directiei Nationale  Anticoruptie.

 

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

12 Comentarii

 • b.irina.c

  10.03.2017 12:34 - in romania femeile sint crestine, deci nu ar trebui sa se chiureteze.

  Raspunde
 • b.irina.c

  11.10.2016 16:32 - recent guvernul poloniei a spus ca vrea sa interzica avortul. femeile insa au iesit cu pangarde ca vor legal avortul. d/ul dr mircea onofriescu a spus ca trebuie sa fie decizia cuplului daca pastreaza sarcina. cred ca avortul in multe cazuri ar trebui interzis.

  Raspunde
 • balan membru de partid psd

  08.10.2016 12:41 - avorturile si chiuretajele si placentele ar trebui ingropate de catre parinti.

  Raspunde
 • balan membru de partid psd

  08.10.2016 12:28 - cursuri de obstetrica ginecologie sexologie ar trebui sa faca pe linga studentii de la facultatea de medicina generala. ofiterii de stare civila ca sa verifice virginitatea femeilor care se cununa civil. preotii de mir ca sa verifice virginitatea femeilor care se cununa religios. ca sa inteleaga ca oamenii au nevoie de viata sexuala, de activitate sexuala nu de singuratate in manastiri ca sa stie sa chiureteze uterin femeile cind este nevoie stiut fiind faptul ca foarte multe femei isi deschid inima si sufletul in fata preotilor exista tot felul de cazuri unul care deriva si din creationism tot felul de cazuri cind femeile cer chiuretajul uterin unul ar fi acela ca sint femei crestine care fac sex cu barbati neamuri cu ele unii asa inteleg creationismul adam a facut dragoste cu eva si au facut multi copii copii lor s au casatorit intre ei si au facut alti copii. e vina bisericii ca nu renunta la explicarea aparitiei omului pe pamint. cu siguranta nu am aparut asa. din cauza evolutionismului expicat de c.darwin apare si problema zoofiliei. barbatii fac sex cu maimute. este stiut faptul ca exista barbati zoofili chiar si de la preoti de mir. si aici e problema facultatii de biologie ca nu renunta la explicarea evolutionismului. maimuta s a transformat in femeie. avocatii ca sa verifice starea organelor genitale a femeilor violate. cu citi vor fi mai multi care vor cunoaste obstetrica gineco. sexologie cu atit va fi mai usor societatii in care traim. daca fetele , femeile ar avea liber in timpul ovulatiei ar scadea nr violurilor si chiuretajelor menstrei ar scadea nr conflictelor dintre barbati si femei sarcinii ar scadea nr avorturilor climacterului ar scadea nr femeilor extenuate la servici.

  Raspunde
 • balan membru de partid psd

  08.10.2016 11:59 - d/ul doctor mircea onofriescu ar trebui sa si dea demisia de la spitalul cuza voda, de la arcadia,de la omini si de unde mai lucreaza. barbatii prelucreaza informatia vizual. nu are de ce un barbat sa se oboseasca sa aduca un copil pe lume decit daca acesta este tatal copilului. viitorii soti, viitorii parinti ar trebui sa faca obligatoriu cursuri de obstetrica ginecologie. atit viitoarea mama cit si viitorul tata sa stie sa aduca un copil pe lume. cit si sa stie sa chiureteze cind e nevoie. iliescu a gresit cind a legalizat chiuretajul uterin. trebuia sa inmpuna contraceptie injectabila obligatorie facuta chiar si de medicii de familie si asistentele lor generaliste caci orice pacient are medic de familie. chiuretajul uterin din pacate trebuie sa ramina valabil. sa speram ca parintii vor chiureta doar in cazuri de avort spontan. dar e bine sa prevenim avorturile prin toate metodele. steriletul nu ar trebui sa fie aprobat ca metoda contraceptiva.

  Raspunde
 • b. irina c.

  08.03.2016 14:52 - preotii de mir sa faca cursuri de obstetrica ginecologie obligatoriu ca sa i inteleaga pe medicii ob.gineco. de ce chiureteaza in cazuri speciale. preotii de mir sa si verifice singuri femeile care se cununa religios cu barbati. sa le verifice preotii de mir virginitatea pentru ca se pling preotii de mir ca femeile nu sint virgine cind se duc sa se cunune religios cu barbati. biologii sa faca cursuri de ob.gineco. si sa aiba mese ginecologice ca sa recolteze secretii vaginale si sa puna diagnostice de boli, usurind astfel munca ginecologilor. viitorii parinti sa faca cursuri de ob.gineco. ca sa i ajute pe medicii ob.gineco. cind se nasc copii lor, sa stie sa faca o cezariana, un chiuretaj.

  Raspunde
 • b. irina c.

  06.01.2016 13:10 - am citit pe internet ca medicii ob.gineco. din spitalul cuza voda au refuzat sa mai chiureteze uterin la cerere.deci nu vor mai chiureta din motive neserioase, numai cind va fi in pericol viata mamei.felicitari d-ule dr mircea onofriescu pt alegerea facuta. abia acum sinte ti un medic ob.gineco.adevarat caci pretuiti copii. succes in continuare in munca cu viitorii parinti. succes in cont. in munca cu studentii. toti tatii ar trebui sa fie asistenti medicali de obstetrica si ginecologie. ca sa isi aduca copii pe lume.

  Raspunde
 • b.irina.c

  23.12.2015 13:08 - nu inteleg cum un barbat asa destept ca domnul doctor mircea ono fri escu accepta sa chiureteze. copii sint fiinte nu trebuie omoriti. ce scoli mai sint si astea umf grigore t.popa si postliceala sanitara de stat care te scolarizeaza sa chiuretezi, sa omori copii? eu cred ca domnul dr mircea onofriescu nu si da seama ce face cind chiureteaza. cum poti sa fii atit de rau , de crud incit sa omori copii? crima e tot crima indiferent ca omori un copil intrauterin sau omori un copil nascut. eu nu inteleg ce au doctorii in cap. probabil ca ei doar taie tesuturi si atit.

  Raspunde
 • b. irina c.

  29.10.2015 13:36 - 1)preparator universitar medic mircea onofriescu-prep.univ.dr. 2)asistent universitar medic mircea onofriescu-asist.univ.dr. 3)conferentiar universitar medic mircea onofriescu-conf.univ.dr. 4)profesor universitar medic mircea onofriescu-prof.univ.dr. universitatea de medicina si farmacie grigore t.popa- u.m.f. g.t.p. iasi, is. facultatea de medicina generala specializarea obstetrica ginecologie chirurgie catedra de obstetrica ginecologie medic obstetrician ginecolog chirurg mircea onofriescu 1spitalul cuza voda 2cabinet medical ob.gineco.-strada bacinschi 3cabinet medical ob.gineco.-om ini.omini. 4arcadia domnul prof.univ.dr mircea onofriescu preda obstetrica si ginecologie studentilor. domnul dr. consulta paciente femei neinsarcinate si insarcinate. domnul dr. scrie carti de specialitate ob.gineco. domnul dr. si a scris memoriile din spitalul cuza voda. medicul barbatul incearca sa inteleaga durerea din timpul menstrei, durerea de la nastere. femeia medic intelege durerea din timpul menstrei, nasterii. medicul ob.gineco.barbat e mai destept ca medicul ob.gineco.femeie? medicul ob.gineco.barbat se excita vizual cu paciente femei , nu se poate concentra. medicul ob.gineco.femeie are dureri menstruale sau este insarcinata nu se poate concentra. medicul ob.gineco.femeie ar trebui sa aiba liber in timpul ovulatiei, in timpul menstrei, in timpul sarcinii, la climacter. medicul ob.gineco.barbat nu ar trebui sa fie specializat. in romania se chiureteaza dupa 1989. iliescu a legalizat chiuretajul uterin. se chiureteaza orice embrion sanatos nedorit. sintem o tara de criminali de copii(intrauterin). nu mai pui la socoteala ca populatia tarii se declara crestina ortodoxa. cred ca nu sintem sanatosi cu capul noi in romania. ni se pare ceva normal sa ne omorim copii. medicii ob.gineco. sint criminali de copii, auzi de copii nevinova ti si ei se cred celebri. am inteles ceausescu celebru -presedinte de tara-care a interzis chiuretajul uterin. dar nu inteleg cum obstetricienii sint celebri cind ei nu au capacitatea sa inteleaga ca sint doar niste criminali. chiuretaj uterin=crima. spermatozoidul si ovulul combinati.celula ou.embrion. avorturi. chiuretaje uterine. cred ca sint miliarde de copii morti in lume. si noi la ce ne gindim? la celebritate?

  Raspunde
 • b. irina c.

  28.10.2015 19:21 - foarte bine a facut domnul profesor universitar medic mircea onofriescu ca si a dat demisia din functia de manager al s pita lului cuza voda.oricum lucreaza in multe locuri. ar trebui sa si dea demisia si din functia de medic obstetrician ginecolog ca e obositor pentru un barbat o asemenea functie, stiut fiind faptul ca barbatii prelucreaza informatia vizual. domnule dr mircea onofriescu nu crede ti ca spitalul cuza voda de obstetrica si ginecologie ar trebui sa poarte numele unui profesor universitar medic ginecolog obstetrician celebru decedat?

  Raspunde
 • bic

  23.10.2015 18:20 - barbatii obstetricieni ginecologi. profesori universitari medici obstetricieni ginecologi barbati femei obstetricieni ginecologi profesori universitari medici obstetricieni ginecologi femei femeile domnule doctor mircea onofriescu ar trebui sa aiba liber in timpul ovulatiei, in timpul menstrei, in timpul sarcinii, la climacter. femeile in timpul menstrei au dureri de cap, dureri uterine(de burta), dureri de spate, sint nervoase, nu suporta pe nimeni. femeile sint dificile in timpul menstrei, in timpul sarcinii, la climacter. femeile incurca barbatii in timpul menstrei, in timpul sarcinii, la climacter. daca vrem o societate fara violuri, fara crime ar trebui ca femeile sa aiba liber de la guvern in timpul ovulatiei, in timpul menstrei, in timpul sarcinii, la climacter. barbatii gindesc. femeile iubesc. ar trebui domnule doctor mircea onofriescu , tinind cont de faptul ca sinte ti si profesor universitar doctor sa ave ti un comportament exceptional la locul de munca. adica ar trebui d-ule dr.mircea onofriescu sa nu mai chiureta ti. chiuretajul uterin este o crima. daca este neaparat nevoie sa fie chiuretata o femeie ar trebui ca aceasta sa nu fie chiuretata de medicul obstetrician ginecolog. ar trebui sa preda ti chiuretajul in scoli generale , in licee, in facultati si sa i invata ti pe viitorii parinti cum sa si chiureteze viitoarele sotii, daca aceasta este dorinta lor. chiuretajul uterin este o crima, iar juramintul lui hipocrate spune ca veti face tot ce va sta in putinta ca sa salva ti viata unui copil, a unei femei. deci nu respecta ti juramintul lui hipocrate pentru ca chiureta ti. repet sotii sint cei mai in masura sa si chiureteze sotiile. chiar daca omoara isi omoara proprii copii si pentru asta nu i va judeca nimeni. de ce sa nu i lasam pe soti sa fie criminali daca asta le e dorinta. a fi medic e foarte important. a fi medic obstetrician ginecolog e foarte important. problema este ca deveni ti atit de neimportant pentru ca chiureta ti. adica, daca eu m-am nascut si sint medic, este important ca si ceilalti copii din generatiile care vin dupa mine sa i las sa se nasca. nu, eu m-am nascut , sint medic si nu mai are nici o importanta daca copii din generatiile viitoare se mai nasc. sinte ti medic, dar sinte ti si criminal de embrioni. si mai profund suna ca sinte ti criminal. nu conteaza cite femei tratati, citi copii ajuta ti sa vina pe lume, daca si omoriti embrioni. ar trebui ca macar dv.d-ule prof.univ.dr.mircea onofriescu sa renunta ti la chiuretajul uterin. caci sinte ti barbat, caci sinte ti tata, caci sinte ti bunic, caci sinte ti medic obstetrician ginecolog nu criminal. copilul e tot copil chiar daca are o secunda de viata intrauterina. ginditi va si la dv. nu numai la pacientele femei si la dorintele lor ciudate.

  Raspunde
 • bic

  13.10.2015 19:13 - este absolvent domnul doctor mircea onofriescu al facultatii de medicina generala specializarea ob.gineco. barbatii prelucraza informatia vizual. nu cred ca e bine ca barbatii sa fie medici obstetricieni ginecologi. femeile ar trebui numai ele sa fie medici ob.ginecologi. oricum o femeie medic ob.ginecolog va intelege mai bine alta femeie pacienta pentru ca si ea are menstra si ea a fost insarcinata. femeile nu se excita vizual cu femei. barbatii se excita vizual cu femei. asa scrie in carti .

  Raspunde

Sanatatevezi toate stirile