Reduceri la magazinul Sport Vision din Iulius Mall

16 Martie 2017 12:47

318 Vizualizari | 0 Comentarii

Pana in data de 30 aprilie 2017, magazinul Sport Vision din Iulius Mall Iasi va avea campania  Sure Point, bazata pe 3 tipuri de carduri de reducere: 20%, 30% si 40%. Astfel, la cumparaturi de minim 300 de lei, clientul trage la sorti un card cu reducere pe care il poate folosi la urmatoarea achizitie in magazinul Sport Vision preferat. Cardul are pe spate niste campuri care vor trebui completate de catre client atunci cand doreste sa il foloseasca.

Reducerile se aplica la pretul afisat la raft la produsele de la Umbro, Champion, Lonsdale, Helly Hansen, Ellese si Sergio Tacchini.

Magazinele Sport Vision pot fi recunoscute datorită celei mai vaste game de încălțăminte sport, îmbrăcăminte, echipamente sportive și accesorii 100% originale. Deținem licența pentru importul următoarelor brand-uri: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slezenger, Dunlop, Carrera, Karrimor, și partener internațional pentru brand-uri de top din lume: Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar, Timberland.

 

În sport, pasiunea și profesionalismul sunt pilonii de bază pentru o performanță la cote maxime! Grație acestui concept clar și bine organizat, clienții pot face cumpărături cu ușurință într-un mediu prietenos și profesionist. Produsele oferite sunt diverse și includ sporturi ca: alergat, antrenament, fotbal, baschet și înot.

Sport Vision investește activ în dezvoltarea sportului, atât la nivel local cât și regional. Misiunea noastră este să cream o comunitate sportivă unită în România!

Viziteaza magazinul Sport Vision din Iulius Mall Iasi si profita de reduceri uimitoare la produsele tale preferate!

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Lifestylevezi toate stirile