SANATATE

ITM Iaşi: Demersuri pentru ca stresul să fie declarat boală profesională

28.03.2017 18:59

Au început demersurile pentru ca stresul să fie declarat boală profesională, iar Parlamentul României a fost notificat în acest sens. În şedinţa de marti a Colegiului Prefectural Iaşi, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă, George Albulescu, a insistat ca angajatorii să efectueze examenele medicale la angajare şi cele periodice, precum şi examinările (...)

189 Vizualizari | 0 Comentarii

Bodog: Am fost asigurați că ieftinirea medicamentelor inovative care-și pierd patentul nu va duce...

25.03.2017 6:41

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat, vineri, că a primit asigurări de la reprezentanții industriei farmaceutice, ai distribuitorilor și importatorilor, că reducerea cu 35% a prețului pentru medicamentele inovative care își pierd patentul nu va duce la dispariția de pe piață a unor produse. „Ordinul cu privire la metodologia de calcul a prețurilor va (...)

131 Vizualizari | 0 Comentarii

Cardul de sanatate va fi desfiintat, cartile de identitate - inlocuite cu carti electronice. Anuntul...

19.03.2017 18:36

Cartile de identitate vor fi schimbate cu carti electronice, care pot fi eliberate de la nastere, la solicitarea parintilor. Acestea ar urma sa aiba valabilitate 2 ani, 4 ani sau 10 ani, in functie de varsta titularului. Potrivit unui proiect de lege pus in dezbatere publica de Ministerul Afacerilor Interne, pe cartea electronica de identitate se vor afla datele titularului (care sunt (...)

260 Vizualizari | 0 Comentarii