"Structura si culoare", la a 13-a editie

26 Mai 2017 15:45

740 Vizualizari | 0 Comentarii

Imaginatia si creativitatea copiilor a fost rasplatita cu sute de premii atractive.
Joi, 25 mai, la Palatul Copiilor a avut loc premierea celor mai bune lucrari participante la a 13-a editie a concursului de pictura Structura si culoare.

Concursul International de Arte Vizuale "Structura si Culoare", organizat de profesorii de la Palatul Copiilor, a ajuns la editia a 13-a. 1.850 de copii din 8 tari au trimis 2.300 de picturi care au fost notate de un juriu alcatuit din cadre didactice universitare din Iasi.

Madalina Toma, profesor Palatul Copiilor: “S-au acordat 425 de premii in cadrul concursului international, iar in cadrul work-shop-ului international care a avut loc ieri, 46 de premii”.

Radu Granaci, profesor din Republica Moldova: “Suntem aici prentru a doua oara, deci am fost la editia cu numarul 12. Anul acesta am cules roade bune, aur, argint si bronz, anul acesta la fel avem roade bune, sper sa continuam in acest bun obicei si la anul sa ne revedem aici cu lucrarile, cu copilasii, ce sa zic, lume frumoasa”

La Concursul international "Structura si Culoare au venit copii din toata tara, dar si din India, Croatia, Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Bulgaria, Turcia si Italia.

Cristina NEGOITA , Vlad SANDU

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Educatievezi toate stirile