Tribuna politica la Primarie

14 Martie 2017 06:27

272 Vizualizari | 0 Comentarii

Loading the player...

Un fost consilier judetean PSD, care este si vicepresedinte al filialei judetene a acestui partid, ii cere din nou demisia lui Mihai Chirica. Ovidiu Laicu spune ca, daca vrea sa-si critice colegii din formatiune, primarul Iasului n-are decat sa renunte la calitatea de membru de partid. Supararea vicepresedintelui social- democrat a aparut dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute, Chirica a lansat acuzatii la adresa unui senator PSD si chiar l-a atacat pe fostul presedinte al formatiunii Victor Ponta.

Un vicepresedinte al PSD Iasi il critica pe primarul Mihai Chirica pentru ca foloseste sediul adminisrativ al municipalitatii pentru a-si lansa atacurile politice.

“Faptul ca domnul Chirica se situeaza in continuare in afara PSD o demonstreaza faptul ca foloseste tribuna Primariei Iasi pentru a lansa atacuri la persoana si a cere excluderi si demisii din partid. Consider ca este un abuz sa transformi sediul Primariei, locul tau de munca platit din banii cetatenilor, in tribuna in care comentezi activitatea partidului politic din care faci parte!”, se arata intr-un comunicat al vicepresedintelui PSD Ovidiu Laicu.

La sfarsitul saptamanii trecute, Mihai Chirica l-a criticat pe senatorul Serban Nicolae, care a facuta mendamente la legea gratierii. Atunci, edilul a spus ca acesta ar trebui exclus din partid si a amintit ca parlamentarul a fost unul dintre cei mai vocali social-democrati atunci cand lui Chirica i s-au retras toate functiile detinute in partid.

Ovidiu Laicu spune insa ca primarul Iasului ar fi trebuit sa-si spuna nemultumirea in forurile partidului din care inca face parte si nu sa se erijeze fara niciun drept in reprezentant al acestei formatiuni.

“In calitate de vicepresedinte al organizatiei judetene PSD Iasi ne desolidarizam total de orice declaratie politica a domnului Chirica. Ca si in zilele in care era varf de lance al propagandei anti-PSD, dansul actioneaza si acum in nume propriu, ignorand forurile statutare ale organizatiei judetene a partidului. Domnul Chirica pare deranjat ca trebuie sa respecte democratia interna de partid. Are insa la indemana varianta demisiei din PSD, ca sa spuna oricand si oriunde orice doreste, fara sa incalce niciun statut, dar nu credem ca are curajul sa o faca deoarece si-ar pierde mandatul de primar obtinut tot cu ajutorul PSD”, a mai spus vicepresedintele PSD Iasi Ovidiu Laicu.

Vicepresedintele PSD Ovidiu Laicu i-a mai cerut demisia lui Chirica si in urma cu luna, cand edilul iesean a criticat Guvernul Grindeanu si pe presedintele PSD Liviu Dragnea.

 

Madalina POPA , Georgian ZAMFIR

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Politicvezi toate stirile