Ultimul drum, stropit cu lacrimi (VIDEO)

03 Martie 2015 15:54

34759 Vizualizari | 0 Comentarii

Loading the player...

Multe lacrimi si multa durere. Diana, fata de 16 ani care a fost ucisa  sambata in Parcul Copou de catre iubitul sau, a  fost condusa pe ultimul drum. Sicriul cu trupul neinsufletit al tinerei  imbracata in rochie de mireasa a fost dus astazi  in satul Horpaz, acolo unde Diana si-a petrecut  copilaria. Parintii rapusi de suferinta nu s-au dezlipit  de fiica lor pana cand sicriul nu a fost scos din  casa bunicilor si dus catre cimitir.

Cei care au cunoscut-o pe Diana nu-si pot reveni  din soc. O durere cumplita a cuprins inimile parintilor,  colegilor si ale celor apropiati. Fata de 16 ani care visa sa devina avocata si care  era mandria parintilor  a fost condusa astazi pe  ultimul drum. Ea a fost inmormantata in Horpaz, localitate in care  venea adesea la bunica sa si in care sta si familia  tanarului care a ucis-o.

Peste 500 de persoane au condus-o pe  ultimul drum pe Diana Elena. Nimeni nu si-a putut stapani lacrimile de  durere vazand trupul fetei in rochie de mireasa.

"Am cunoscut-o de mica, fetita cuminte.  Venea cu bunica ei la biserica. Copila, de asta  ne doare sufletul. Ce sa facem? Asta e", spune o femeie care a cunoscut-o.

Preotul din Horpaz, care i-a fost duhovnic Dianei  si care astazi i-a tinut slujba de inmormantare,  era si el impietrit de durere.

"Am aflat duminica dimineata la slujba si  cred ca mi-am facut datoria mea ca un robot  in ziua aceea. Am zis ca Dumnezeu sa ma  intareasca pe mine si trebuie sa ii intareasca  mai mult pe ei. Am si eu copil de aceeasi varsta,  tot fata, va dati seama ce poate fi in sufletul  unui parinte. Daca nu aveti copii nu intelegeti,  sa stiti", spune  Adrian Amazilitei, preotul din Horpaz.

De cateva ori pe ultimul drum al Dianei, mama ei  a fost la un pas de lesin. Au lasat-o puterile, iar durerea a coplesit-o. Colegele de clasa ale Dianei, care au venit s-o  insoteasca pentru ultima data, au fost si ele  podidite de lacrimi. Chiar daca in momentul in care a fost omorata  Diana in Parcul Copou politisti locali lipseau, in  mod paradoxal si-au facut simtita prezenta la  inmormantare.

,

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Localvezi toate stirile