Vouchere aproape inutile

11 Aprilie 2017 17:07

321 Vizualizari | 0 Comentarii

Loading the player...

Vor primi vouchere de vacanta si cand? Asta se intreaba cadrele didactice din invatamantul preuniversitar. Reprezentantii Uniunii Sindicatelor Libere din Invatamantul Preuniversitar au cerut lamuriri Ministerului Muncii inca de pe 21 martie, dar pana acum nu au primit niciun raspuns. Sindicalistii spun ca daca respectivele vouchere se vor acorda in iulie, atunci va fi greu sa mai poata fi folosite, daca nu chiar imposibil.

De asemenea, inca nu este clar si modul in care se vor utiliza acestea: banii vor ajunge direct la hotelieri, si daca da, in cat timp? Pentru ca daca vor exista intarzieri la plata, atunci unitatile de cazare le vor refuza. Varianta optima, spun sindicalistii, ar fi ca in conturile cadrelor didactice sa ajunga contravaloarea acestor vouchere, adica cate 1.450 de lei, urmand ca beneficiarii sa aduca ulteior facturi doveditoare.

Daca voucherul este emis prea tarziu, nu va putea fi folosit in vara sau, ma rog, va putea fi folosit,sdar la unitati hoteliere foarte proaste. Stiti foarte bine ca locurile pe litoralul romanesc sunt foarte limiate, locurile acceptabile, de 3 si 4 stele, noi nu avem un litoral ca al Turciei sau al Greciei. Si atunci, probabil ca cei care vor fi mai eficienti in rezervari vor reusi sa prinda o rezervare foarte buna la un hotel relativ bun. Daca nu, nu”, a precizat liderul USLIP Iasi, Laviniu Lacusta.

 

Madalina POPA , Georgian ZAMFIR

ADAUGA COMENTARIU

Nume

Adresa de e-mail

Comentariu

Security Code

Codul de securitate

Imagine noua

0 Comentarii

    Educatievezi toate stirile